Lucia

Sitter nu och väntar på att mina nyskapade lussebullar ska bli klara för gräddning. Bullarna är redan i "lagom" storlek och  ska nu svälla och bli dubbelt så stora, det kommer bli feta lussebullar, vilket det alltid brukar bli för mig. Har aldrig riktigt fattat det där med små lussebullar. Vad ska det vara bra för? Att man bara skulle orka en liten lussebulle är bara en onödig myt! Vi vet alla att man springer och tar en till i smyg senare. Nej stora lussebullar extra smör och mindre mjöl än vad recepten säger! moha, ska det va så ska de, det är ju bara jul en gång om året!

Kommentarer
Postat av: fisen

2008-12-18 @ 20:15:32
Postat av: Anonym

vi har väl lärt oss att större är bättre? ;)

2008-12-18 @ 20:15:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0